وبلاگی برای همه سلیقه ها

صادقانه های من
bidaliljalal سایت تفریحی سایت تفریحی وب تفریحی آشپزی سایت من مواد غذایی هاتنا رومفا

۶ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه بستنی زعفرانی به سبک قدیم

عکس اصلی دستور بستنی زعفرانی

مواد لازم
۱۰نفر

    ۳۰۰تا۳۵۰کرم شکر
    ثعلب۲ق چ
    ۴لیوان شیر پر چرب
    ۱/۲پاکت خامه صبحانه
    ۱/۳لیوان گلاب
    ۲ق غ پر زعفران دم شده

مراحل

    شکر وثعلب رو داخل ظرفی ریخته خوب مخلوط کنید،این عمل برای باز شدن ثعلب وجلوگیری از گلوله شدن آن در شیر بسیار موثر است.شیر را در قابلمه رو حرارت قرار میدیم تا جوش بیاد،بعد حرارت رو ملایم میکنیم وثعلب وشکر رو کم کم به شیر اضافه میکنیم.مدام باید هم بزنید با همزن دستی،تا شکر وثعلب کاملا حل بشه و گلوله نشه.در اخر برای ۲،۳دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر کمی غلیظ بشه بعد از رو حرارت بر دارید.خامه صبحانه به دمای محیط رسیده رودر ظرفی ریخته و هم میزنیم تا صاف بشه.سپس گلاب،زعفران رپ بهش اضافه
    مراحل دستور بستنی زعفرانی عکس 1

    میکنیم.سپس مایه بستنی رو صاف کرده ودر کاسه تر جیحا استیل ریخته ودر کاسه پر یخ قرار میدیم،برای انتقال بهتر سرما کمی نمک روی یخها بپاشید.گاهی هم بزنید تا بستنی کاملا خنک بشه وکمی خودشو بگیره.سپس ظرف بستنی را در فریزر قرار میدیم وهر ۳۰،۴۰دقیقه یکبار از فریزر خارج کرده واز اطراف ظرف شروع به هم زدن کنید.این عمل رو انقدر تکرار کنی که محتویات طرف بستنی کاملا سرد شده و خودش رو بگیره ودر زمان همزدن از کاسه جدا بشه.این مرحله ممکن است ۴،۵ ساعت طول بکشد.بعد از اینکه بستنی کامل خودش رو گرفت انواع مغزیجات
    مراحل دستور بستنی زعفرانی عکس 2

    مخلوط کنید ودر ظرف در دار بریزید حدود ۷،۸ ساعت در فریزر قرار دهید تا اماده شود.


  • منصور بخشی
  • ۰
  • ۰

دستور پخت مربای توت فرنگی قرمز و خوشمزه

دستور پخت مربای توت فرنگی قرمز و خوشمزه

مواد لازم مربای توت فرنگی قرمز و خوشمزه

    500 گرم توت فرنگی
    600 گرم شکر
    1 قاشق غذاخوری آبلیمو
    1/3 استکان آب

مراحل تهیه مربای توت فرنگی قرمز و خوشمزه

    همه مواد رو به‌غیر آب با هم مخلوط کرده و به مدت 8_10 ساعت کنار میزاریم تا توت فرنگی آب اندازه اگه آبش کافی بود آب اضافه نکنید اگه کم بود 1/3 استکان آب اضافه کنید بعد به روی اجاق اجاق منتقل کرده و با شعله ملایم میزاریم تا مربا جا بیافته

    برای اینکه بفهمیم مربا جا افتاده مقداری از شهد مربا رو به مقداری آب سرد اضافه کرده اگه در آب پخش نشد و کش اومد مربا حاظره بعد مربا رو از رو اجاق برداشته وقتی خنک شد در ظرف درب دار ریخته در تابستان داخل یخچال نگهداری شود و در فصل های دیگه میتونید خارج از یخچال نگهدارید

    به این مربا مثل مربای تمشک چیز معطر اضافه نکنید چون طعم اصلی مربا عوض میشه


  • منصور بخشی
  • ۰
  • ۰

مراحل تهیه حلیم بادمجون خونگی و خوشمزه

مراحل تهیه حلیم بادمجون خونگی و خوشمزه

مواد لازم حلیم بادمجون

    بادمجان
    گوشت گوساله یا مرغ
    کشک
    برنج.عدس.لپه
    نعنا
    سیر
    نمک و زردچوبه.پودرسیر

مراحل تهیه حلیم بادمجون خونگی و خوشمزه

    بادمجان رو سرخ میکنیم.و با کمی اب میپزیم که خوب نرم بشه.

    گوشت یا سینه مرغ رو از قبل با ادویه و پیاز اب پز میکنیم.وقتی پخت ریش ریش میکنیم

    بادمجان رو با گوشت کوب خوب له میکنیم و مرغ ریش شده ،برنج و حبوبات پخته شده رو اضافه میکنیم و قاطی میکنیم.کشک رو با کمی اب میجوشونیم و به غذا اضافه میکنیم

    زردچوبه رو اضافه میکنیم تا رنگ غذا خوشرنگ بشه.کمی پودرسیر و نعنا رو بهش اضافه میکنیم.اگه کشک بی نمک بود بهش نمک میزنیم.کمی آب میریزیم و زمان میدیم تا بپزه و مزه مواد به خورد هم بره.در آخر من با گوشت چرخی قلقلی های کوچیک سرخ کردم و به همراه نعناع داغ و سیر داغ برای تزیین استفاده کردم


  • منصور بخشی
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش گوجه سبز با گوشت مرغ

طرز تهیه خورش گوجه سبز با گوشت مرغ

مواد لازم خورش گوجه سبز

۲نفر
  1. سینه مرغ دو عدد یا گوشت
  2. پیاز
  3. گوجه سبز ده عدد
  4. پودر سیر
  5. ق غ سبزی (جعفری ، نعنا ، مرزه) خرد شده ۳
  6. روغن
  7. نمک فلفل زردچوبه
  8. زعفران
  9. غوره یا گرد غوره

مراحل پخت خورش گوجه سبز

  1. پیاز رو همراه گوشت سرخ میکنیم، بعد کمی آب اضافه میکنیم تا بپزه.نمک، فلفل ،زردچوبه ،کمی پودر سیر و زعفران اضافه میکنیم.

  2. سبزی ها رو خرد و‌سرخ می کنیم

  3. گوشتمون که تقریبا پخت سبزی رو اضافه میکنیم. یه ربع آخر غوره رواضافه میکنیم. من‌ غوره رو‌کاملا با گوشکوب برقی له کردم. پنج دقیقه آخر گوجه سبز رو میریزیم. چون خیلی زود له میشه‌.

  • منصور بخشی
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه پالوده با پرتقال و کیوی بمب ویتامین سی

طرز تهیه پالوده با پرتقال و کیوی بمب ویتامین سی

مواد لازم

 
  1. پرتقال 2ع
  2. کیوی 6ع
  3. 2 ق غ شکر
  4. یخ مقداری

مراحل

  1. هرکدوم ازمیوه هاروپوست میگیریم بایک قاشق شکر ومقداری یخ درمخلوط کن میریزیم

  2. جایگزین بسیارخوب میوه.خصوصابرای بچه ها



  • منصور بخشی
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه رولت خانگی با خامه

طرز تهیه رولت خانگی با خامه

مواد لازم

  1. آرد۷۵گرم
  2. شکر۵۰گرم
  3. تخم مرغ ۳عدد
  4. بیکینگ پودر½ق م
  5. وانیل¼ق م
  6. آب جوش ۳ق
  7. خامه قنادی۱۵۰گرم
  8. پودر کاکائو۲ق غ

مراحل

  1. ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده،سفیده را با نصف شکر می‌زنیم تا از ظرف نریزد،زرده را همراه با بقیه شکر و وانیل می‌زنیم تا کشدار شود

  2. آرد را به همراه بیکینگ پودر وکاکائو ۳مرتبه الک کرده،در ۳نوبت ارد وسفیدرو را به زرده اضافه میکنیم وبا لیسک به یک سمت فولد میکنیم

  3. در این مرحله مایع کیک را درون سینی رولت میریزیم (کاغذ روغنی کف سینی میگذاریم)و ۳مرتبه به زمین میکوبیم تا حباب داخل خمیر خارج شود

  4. فر را روی۱۷۰درجه روشن میکنیم تا گرم شود،به مدت ۱۲دقیقه در ردیف ۲فر میگذاریم تا بپزد،وقتی پخت سریع خارج میکنیم و پارچه تمیزی روی آن میکشیم به مدت۱۰دقیقه،بعد سینی را روی پارچه تمیز برمیگردانیم و کاغذ روغنی را از کیک جدا میکنیم،سریع کیک را با پارچه رول میکنیم

     
     
  5. بعد از۱ساعت رول را باز میکنیم و با خامه قنادی خامه کشی میکنیم دوباره رول میکنیم،به مدت۲ساعت در یخچال میگذاریم تا ببندد بعد با چاقو اره ایی تیز برش میدهیم

     
  6. طریقه زدن خامه:ظرف شیشه ایی را نیم ساعت در فریزر میگذاریم،خامه را از فریزر خارج کرده تا نرم شود سپس به مدت ۱۰دقیقه با دور تند همزن بزنید تا شکل بگیرد

  7. این میزان مواد را در سینی۳۴در۲۴باید درست کرد



  • منصور بخشی