مراحل تهیه حلیم بادمجون خونگی و خوشمزه
مواد لازم حلیم بادمجون
بادمجان
گوشت گوساله یا مرغ
کشک
برنج.عدس.لپه
نعنا
سیر
نمک و زردچوبه.پودرسیر
مراحل تهیه حلیم بادمجون خونگی و خوشمزه
بادمجان رو سرخ میکنیم.و با کمی اب میپزیم که خوب نرم بشه.
گوشت یا سینه مرغ رو از قبل با ادویه و پیاز اب پز میکنیم.وقتی پخت ریش ریش میکنیم
بادمجان رو با گوشت کوب خوب له میکنیم و مرغ ریش شده ،برنج و حبوبات پخته شده رو اضافه میکنیم و قاطی میکنیم.کشک رو با کمی اب میجوشونیم و به غذا اضافه میکنیم
زردچوبه رو اضافه میکنیم تا رنگ غذا
خوشرنگ بشه.کمی پودرسیر و نعنا رو بهش اضافه میکنیم.اگه کشک بی نمک بود
بهش نمک میزنیم.کمی آب میریزیم و زمان میدیم تا بپزه و مزه مواد به خورد هم
بره.در آخر من با گوشت چرخی قلقلی های کوچیک سرخ کردم و به همراه نعناع داغ و سیر داغ برای تزیین استفاده کردم
- ۹۸/۰۳/۲۰