طرز تهیه بستنی زعفرانی به سبک قدیم
مواد لازم
۱۰نفر
۳۰۰تا۳۵۰کرم شکر
ثعلب۲ق چ
۴لیوان شیر پر چرب
۱/۲پاکت خامه صبحانه
۱/۳لیوان گلاب
۲ق غ پر زعفران دم شده
مراحل
شکر وثعلب رو داخل ظرفی ریخته خوب مخلوط کنید،این عمل برای باز شدن ثعلب وجلوگیری از گلوله شدن آن در شیر بسیار موثر است.شیر را در قابلمه رو حرارت قرار میدیم تا جوش بیاد،بعد حرارت رو ملایم میکنیم وثعلب وشکر رو کم کم به شیر اضافه میکنیم.مدام
باید هم بزنید با همزن دستی،تا شکر وثعلب کاملا حل بشه و گلوله نشه.در اخر
برای ۲،۳دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر کمی غلیظ بشه بعد از رو
حرارت بر دارید.خامه صبحانه به دمای محیط رسیده رودر ظرفی ریخته و هم میزنیم تا صاف بشه.سپس گلاب،زعفران رپ بهش اضافه
مراحل دستور بستنی زعفرانی عکس 1
میکنیم.سپس مایه بستنی رو صاف کرده ودر کاسه تر جیحا استیل ریخته ودر کاسه
پر یخ قرار میدیم،برای انتقال بهتر سرما کمی نمک روی یخها بپاشید.گاهی هم
بزنید تا بستنی کاملا خنک بشه وکمی خودشو بگیره.سپس ظرف بستنی را در فریزر
قرار میدیم وهر ۳۰،۴۰دقیقه یکبار از فریزر خارج کرده واز اطراف ظرف شروع به
هم زدن کنید.این عمل رو انقدر تکرار کنی که محتویات طرف بستنی کاملا سرد
شده و خودش رو بگیره ودر زمان همزدن از کاسه جدا بشه.این مرحله ممکن است
۴،۵ ساعت طول بکشد.بعد از اینکه بستنی کامل خودش رو گرفت انواع مغزیجات
مراحل دستور بستنی زعفرانی عکس 2
مخلوط کنید ودر ظرف در دار بریزید حدود ۷،۸ ساعت در فریزر قرار دهید تا اماده شود.
- ۹۸/۰۳/۲۲