- آرد۷۵گرم
- شکر۵۰گرم
- تخم مرغ ۳عدد
- بیکینگ پودر½ق م
- وانیل¼ق م
- آب جوش ۳ق
- خامه قنادی۱۵۰گرم
- پودر کاکائو۲ق غ
مراحل
ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده،سفیده را با نصف شکر میزنیم تا از ظرف نریزد،زرده را همراه با بقیه شکر و وانیل میزنیم تا کشدار شود
آرد را به همراه بیکینگ پودر وکاکائو ۳مرتبه الک کرده،در ۳نوبت ارد وسفیدرو را به زرده اضافه میکنیم وبا لیسک به یک سمت فولد میکنیم
در این مرحله مایع کیک را درون سینی رولت میریزیم (کاغذ روغنی کف سینی میگذاریم)و ۳مرتبه به زمین میکوبیم تا حباب داخل خمیر خارج شود
بعد از۱ساعت رول را باز میکنیم و با خامه قنادی خامه کشی میکنیم دوباره رول میکنیم،به مدت۲ساعت در یخچال میگذاریم تا ببندد بعد با چاقو اره ایی تیز برش میدهیم
طریقه زدن خامه:ظرف شیشه ایی را نیم ساعت در فریزر میگذاریم،خامه را از فریزر خارج کرده تا نرم شود سپس به مدت ۱۰دقیقه با دور تند همزن بزنید تا شکل بگیرد
این میزان مواد را در سینی۳۴در۲۴باید درست کرد
- ۹۸/۰۳/۱۵