وبلاگی برای همه سلیقه ها

صادقانه های من
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با دنبه تابه ایانواع کباب مرغ مرحله به مرحله سیخ گرفتن در فر و بادمجان

کباب کوبیده مرغ یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که طرفداران زیادی دارد و برای مهمانی و جشن ها، پای ثابت غذاها است. کباب کوبیده مرغ یکی از انواع این کباب ها است. از آن جا که سینه مرغ بافت خشکی دارد، می توان با دنبه آن را چرب کرد. این کباب علاوه بر طعم خوبی که دارد، نسبت به کباب کوبیده گوشت به صرفه تر است و می توان برای مهمانی ها یا مجالس آن را تهیه و طبخ نمود. کباب ها را در کنار گوجه کبابی می توان با نان یا برنج ساده سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در ادامه با وبلاگ منصور همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ فیله شده ۵۰۰ گرم
دنبه ۸۰ الی ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
زعفران دم شده غلیظ ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
پاپریکا نصف قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

مرحله اول

برای تهیه کباب کوبیده خوشمزه با گوشت مرغ در ابتدای کار، سینه مرغ را شسته و تکه می کنیم. سپس به همراه دنبه ها، دو بار چرخ می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس در یک کاسه پیاز ها را رنده می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله آب اضافه آن را با دست گرفته و دور می ریزیم. داخل یک کاسه بزرگ، پیاز رنده شده آب گرفته شده را به سینه مرغ و دنیه چرخ شده می ریزیم. فلفل و پاپریکا و زعفران را به مرغ اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یک دست شود و تمام مزه ها به خورد مرغ برود.

مرحله سوم طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

توجه داشته باشید که نیازی به ورز دادن زیاد نیست. فقط کافی است مواد به خوبی با هم مخلوط شود. مواد را در این مرحله درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها به خورد هم برود. سپس چند دقیقه قبل از وقت سرو غذا، گوشت ها را به سیخ می کشیم.

 

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که برای کباب کوبیده از سیخ پهن استفاده می شود. می توان از دستگاه کباب سیخ کن نیز استفاده کرد. با این مواد ۴ سیخ بزرگ یا ۸ سیخ کوچک می توان درست کرد. سپس کباب ها را با کباب پز یا منقل ذغالی کباب می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه پختن کباب ها به پایان رسید، آنها را لای نان می گذاریم و از سیخ می کشیم. کباب ها را می توان در کنار برنج ساده یا زعفرانی و گوجه کبابی یا در کنار نان سرو نمود. می توان موقع سرو، اگر چربی گوشت کم بود، از کره نرم استفاده کرد.

 

منبع : طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

  • ۰۰/۰۲/۱۰
  • منصور بخشی

آشپزی

آموزش آشپزی

انواع کباب

کباب

bidaliljalal سایت تفریحی سایت تفریحی وب تفریحی آشپزی سایت من مواد غذایی هاتنا رومفا