وبلاگی برای همه سلیقه ها

صادقانه های من
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه اشکنه

اشکنه , طرز تهیه اشکنه , دستور پخت اشکنه , ha ki

مواد لازم اشکنه

تخم مرغ    ۴ عدد
پیاز    ۱ عدد
آرد    ۲ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده    ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی    ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه    به اندازه کافی
روغن مایع    به اندازه کافی
فلفل سیاه    به اندازه کافی
نمک    به اندازه کافی

طرز تهیه اشکنه

ابتدا پیازها را نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب به همراه مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند ، سپس مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و پس از اینکه مواد را کمی تفت دادیم شنبلیله خشک شده را اضافه می کنیم.

در ادامه آرد را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا تمام مواد یکدست شوند. در مرحله بعد ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. اجازه می دهیم مواد داخل قابلمه خوب جوش بخورند

سپس تخم مرغ ها را درون قابلمه می شکنیم و هم می زنیم تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند و سفت شوند. پس از اینکه اشکنه آماده شد آنرا را روی حرار ت بر میداریم. سپس مانند آبگوشت با نان ترید می کنیم و سرو می کنیم. در صورت تمایل می توانید سیب زمینی هم به اشکنه اضافه کنید.

منبع : همدوره

  • ۹۷/۰۶/۰۱
  • منصور بخشی
bidaliljalal سایت تفریحی سایت تفریحی وب تفریحی آشپزی سایت من مواد غذایی هاتنا رومفا